Verzuimbeheer
Als werkgever is het belangrijker dan ooit om grip op uw verzuim te krijgen en te houden. Een verzuimende werknemer kost u al gauw € 250,- per dag. Deze kosten kunnen gedurende 12 jaren de resultaten van uw onderneming negatief beïnvloeden. Door in een vroeg stadium aan schadebeheersing te doen zijn veel kosten te voorkomen.

GRIP OP VERZUIM = MEER FINANCIELE RUIMTE
Casemanagement
De Wet Verbetering Poortwachter verlangt dat werkgever en werknemer zich samen met de arbodienst of een gecertificeerde bedrijfsarts inspannen om de verzuimende werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Bij dit proces kunnen mediators, psychologen, vertrouwenspersonen en overige specialisten betrokken zijn. Bij verzuim bent u verplicht degelijk casemanagement te voeren en wilt u de regie in eigen hand houden.

PROFESSIONELE BEGELEIDING BIJ VERZUIM
Verzuimpreventie
Een grote onkostenpost voor de werkgever is verzuim. Uit onderzoek blijkt dat slechts 20% van het verzuim bestaat uit werknemers die echt te ziek zijn om te werken. in alle andere gevallen is een werknemer niet helemaal fit (fysiek of mentaal), maar niet ziek genoeg om niet te werken. U heeft al van alles geprobeerd om verzuim te reduceren en preventief allerlei maatregelen geprobeerd. Tot op heden zonder resultaat. Waarschijnlijk is uw verzuimpreventie niet op orde.

VERZUIMPREVENTIE OP NAAR MINDER VERZUIM
Trainingen Verzuimmanagement
Om meer grip te krijgen op verzuim is het nodig dat uw werknemers die met verzuimende collega's te maken krijgen goed zijn opgeleid op wat er van hen wordt verwacht op het gebied van verzuimpreventie of bij een verzuimmelding. In trainingen, welke in overleg met u als werkgever zijn samengesteld, wordt vooral geleerd hoe verzuim kan worden beheerst en beperkt.

ACTUELE & PRAKTIJKGERICHTE TRAININGEN
Over ons
Scherpzinnig, glashelder en resultaatgericht kenmerken McKennett. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor organisaties die verzuim in eigen regie willen houden. Onze specialisten, opgeleide arbeidsdeskundigen, zijn SRA geregistreerd. Zij adviseren en begeleiden u bij het maken van belangrijke keuzes op het gebied van verzuimbeheer, casemanagement en verzuimpreventie. Desgewenst verzorgt McKennett, in overleg met u, een samengestelde training verzuimmanagement.

SCHERPZINNIG, GLASHELDER, RESULTAATGERICHT
McKennett
Contactgegevens
TelefoonGuus de Froe 06-53843899 Hans Biesmans 06-51127451
E-mailinfo@mckennett.nl
Adres Graaf Leopoldlaan 21
3434 SH Nieuwegein